Augmentarea mamară (mărirea sânilor cu implante)

Cea mai frecventa interventie chirurgicala estetica practicata in Sibiu este, fara indoiala, augmentarea mamara cu implante sau mai simplu spus, marirea sanilor cu ajutorul implantelor pe baza de silicon.

Nu este o intamplare ca in Sibiu cererea pentru aceasta operatie detine recordul, acest lucru este de fapt valabil pentru intreaga tara si toate tarile europene. Marele avantaj al acestei operatii consta in faptul ca femeia care este nemultumita de marimea, forma sau pozitia sanilor ei isi vede implinita dorinta foarte rapid, printr-o operatie de aproximativ 2 ore, o suferinta fizica minima si o cheltuiala absolut acceptabila.

De aceea, nu este de mirare ca reprezentantele sexului frumos care apeleaza la aceasta procedura au varste de la 18 la 60 de ani. In urma unei consultatii medicale de 1 ora, in care sunt examinati sanii pacientei din punctul de vedere al marimii, formei, simetriei, prezenta eventuala a unor formatiuni tumorale la acest nivel, aspectul toracelui, prezenta unor boli concomitente sau din istoricul medical, pacienta impreuna cu medical estetician aleg impreuna, de comun acord, tipul de implant, marimea si forma acestuia precum si locul inciziei prin care va fi introdus. Marea majoritate a implantelor folosite in prezent sunt produse ale marilor firme medicale internationale si au la baza gelul coeziv.

Spre deosebire de implantele folosite in trecut, acestea nu se pot rupe, nu curg, nu isi modifica in timp forma sau volumul. De aceea, firmele producatoare dau acestor implante o garantie “pe viata”. Iar cercetatorii japonezi au dovedit ca femeile care au implante mamare prezinta statistic mai multa protectie impotriva cancerului mamar decat cele fara implante. Incizia se poate face atat la nivelul santului submamar cat si la nivelul areolei, dar important este ca lasa in urma o cicatrice liniara, fina, foarte putin vizibila.

Alegerea implantelor impune o colaborare foarte buna intre medic si pacienta, intrucat trebuie sa se ajunga la un consens intre dorintele pacientei si realitate, impunandu-se o anumita forma de implant ( rotund, anatomic, asimetric ) si un anumit volum ( intre 100 si 800 ml ). Evolutia post operatorie este usoara, pacienta necesitand doar purtarea unui sutien sau a unei bustiere care sa sustina sanii timp de 6-8 saptamani si efectuarea unor miscari simple de masaj la acest nivel.

Ca orice interventie chirurgicala si augmentarea mamara cu implante prezinta riscuri sau complicatii, dar acestea sunt absolute acceptabile, iar satisfactia si multumirea sufleteasca a femeii care si-a vazut visul de a avea sanii pe care ii dorea nu poate fi cuantificata in cuvinte.

înapoi

PROGRAMARE ONLINE:

inchide