INFORMATII UTILE

 • Instrucțiuni pacienți

  La internare, furnizaţi datele cerute de personalul Centrului. Vă asigurăm de deplina confidenţialitate a datelor furnizate şi de faptul că ele sunt folosite numai în interesul şi pentru siguranţa dumneavoastră şi a actului medical.

   

  Informaţi medicul despre orice afecţiuni de care aţi suferit sau suferiţi în momentul actual. Informaţi medicul şi personalul medical asupra tratamentelor pe care le-aţi urmat sau le urmaţi în prezent. Tratamentele cronice indicate de alţi specialişti pot fi continuate după informarea şi cu acceptul medicului chirurg şi anestezist şi în ziua intervenţiei.

   

  Informaţi medicul despre orice alergii și sensibilităţi deosebite la orice fel de medicament, aliment sau subsanţă, precum şi despre eventualele reacţii deosebite apărute ca urmare a administrării sau contactului cu vreun produs.

  Informaţi medicul sau personalul medical asupra unor eventuale restricţii de ordin medical impuse de opţiuni de conştiinţă sau de credinţă.

 • Confidenţialitate

  Med Elite respectă dreptul dumneavoastră la confidențialitate și garantează siguranța informațiilor furnizate către personalul Centrului.

   

  Dosarul dumneavoastră medical este strict privat şi nimeni în afara medicilor şi personalului auxiliar implicat în îngrijirea dumneavoastră nu poate avea acces la el.

   

  Informaţii referitoare la dosarul dumneavoastră medical nu pot fi obţinute decât de către dumneavoastră sau de către instituţiile judecătoreşti reglementate, în conformitate cu prevederile legale.

vezi serviciile Med Elite înapoi

PROGRAMARE ONLINE:

inchide