Injectări de acid hialuronic

Una dintre metodele cel mai des folosite in ultimii ani pentru reintinerirea pielii si augmentare faciala este reprezentata de injectarea de acid hialuronic.

Aflat in mod normal in corpul nostru, acidul hialuronic mentine pielea elastica si cu vitalitate crescuta. Pe masura trecerii timpului sinteza de acid hialuronic scade iar tegumentul ce este supus si altor factori nocivi cum ar fi expunerea la razele solare, fumatul, alimentatia necorespunzatoare, stresul se atrofiaza, se increteste, se pigmenteaza, intr-un cuvant, imbatraneste.

Astfel, injectiile cu acid hialuronic pot corecta ridurile de la nivelul fruntii, dintre sprancene, de la nivelul buzelor, gurii, pleoapelor, gatului sau pot recontura pometii restabilind ovalul estetic al fetei. De asemenea, injectarea in cadrul procedurilor de mesoterapie, imbunatateste textura si aspectul pielii, facand-o mai tonica, mai trofica, mai luminoasa, destinsa, sanatoasa.

Tot cu ajutorul acidului hialuronic putem creste volumul buzelor, le putem contura sau imbunatati forma acestora. Injectarea se face cu un ac foarte fin, sub anestezie locala pentru a scadea discomfortul din timpul injectarii. In functie de produsul injectat, efectele dureaza intre 3 si 18 luni, deci nu sunt permanente. Intrucat beneficiile sunt absolut remarcabile iar efectele secundare sunt reduse , de tip eritem sau edem ce dureaza doar 2-3 zile, metoda a castigat in popularitate in toate tarile, reprezentand una din cele mai dorite proceduri estetice nechirurgicale.

înapoi

PROGRAMARE ONLINE:

inchide