Mezoterapie

Mezoterapia reprezinta un tratament nechirurgical prin care se administreaza la nivelul tegumentului vitamine, aminoacizi, enzime, extracte de plante, substante homeopate, toate acestea avand un efect deosebit de benefic asupra tegumentului facandu-l mai ferm, mai intins, mai tanar.

Mezoterapia se adreseaza si tesutului celular subcutanat si din acest motiv este una dintre putinele metode de succes in tratamentul celulitei. Introducerea substantelor mentionate se poate face cu ajutorul unui ac de doar cativa mm, foarte fin, senzatia dureroasa fiind aproape neglijabila sau, fara ac, cu ajutorul iontoforezei. Pentru a obtine rezultatele dorite sunt necesare 4-10 sedinte de mezoterapie, efectuate la interval de 7-10 zile. Imbunatatirea aspectului se vede de la prima sedinta.

Riscurile metodei sunt minime insa exista posibilitatea aparitiei de reactii alergice la unele dintre componentele injectate ( motiv pentru care este necesar sa informati medicul inainte de efectuarea procedurii ), eventual mici vanatai, roseata sau edem local, senzatie de prurit, toate acestea fiind temporare si absolut reversibile.

înapoi

PROGRAMARE ONLINE:

inchide